Jak být na první stránce ve výsledcích hledání Google?

Je však par věcí, o které se můžete starat sami, abyste vyzvedli Vaši pozici v Google a konečně se objevili na první stránce ve výsledcích hledání:

1. Dobře zaprezentujte svou nabídku – zadejte zajímavý a unikatní obsah, který v podstatě popisuje to, co děláte. Pamatujte na to, že pokud na Vaší stránce nebude uvedeno, že např. „opravujete staré hodiny”, nikdo Vás, jakmile si zadá do vyhledávače frázi „oprava starých hodin”, nenajde. Google, kromě své pokročilosti, neumí číst Vasi  mysl a nepřijde na to, že opravujete hodinky, ale že jste jenom o tom zapoměli napsat.

2. Zvolte relevantní klíčová slova a pak uvedtě je v editoru své stránky. Prohledávač Google, během návštěv internetových stránek, nejprve kontroluje zadaná klíčová slova. Pokud se Vaše společnost zabývá opravou hodinek a nachází se v Praze, jsou klíčová slova, která byste měli uvést v editoru takto: „oprava starých hodin”, „oprava hodin Praha”, „hodinář Praha”. Pamatujte, že příliš mnoho slov nebo chybně vybrané fráze při pozicionování Vaší stránky nepomáhají.

3. Přidejte svou stránku do katalogu stránek WWW. Teoreticky, čím víc, tím líp. V praxi se počítají pouze dobre katalogy.

4. Zakupte si službu pozicionování a dovolte, se o vzhled Vaší stránky postarali odborníci.

Zveme na mfirma.cz!

About

View all posts by