Jak samostatně založit webové stránky?

Když potřebujete webové stránky, můžete si je udělat sami. Můžete využít hotové šablony. Servis, na který se rozhodnete měl by být důvěryhodný, nabízet širokou škálu vzorů stránek a možnost zakoupení dalších služeb, např. koupení domény, hostingu a propagace. Porovnejte i ceny.

Ti, kteří uvažují o tom, že založí webové stránky, se často myslejí, že můžou mít standardní a banální stránky, protože byly zjištěny ze šablony. Bez obav – takové stránky lze libovolně upravit a přeměnit tak, aby se staly unikátní.

Již jste vytvořili účet v Mfirma.cz, a proto musíte se přihlásit. To lze provést z hlavní stránky. Po přihlášení, můžete změnit data.

Klikněte na „Editovat stránku“ a okamžitě přejděte k edici naši stránky. Je to velmi jednoduché – nepotřebujete znalosti HTML či jiných programovacích jazyků. Stačí kliknout na položky, které chcete změnit, a vybírat z dostupných možností nebo vložit svůj obsah. Můžete odstranit položky, přesouvat, přidávat podstránky. Efekty jsou ihned viditelné.

V horní části stránky je taky možnost změnit šablonu. V našem servisu může to být provedeno v libovolném počtu – pokaždé zdarma. Když změníte rozložení stránky, neztratíte vložoného už dřív obsahu. Takže si můžete aktualizovat stránku bez obav, že něco Vám zmizí. Vzhled stránky by měl být změněný z čas od času, ale ne častěji než jednou za několik měsíců, protože běžní uživatelé se mohou cítit ztracení.

V Mfirma.cz máte 7 dnů, aby se rozhodnout, zda máte zájem o udržení stránky v síti. Je to zcela zdarma!

About

View all posts by