Jak vytvořit webové stránky – vzhled stránky :)

Jak vytvořit webové stránky

Rozložení a vzhled stránky – co si vybrat?

Pokud si sami navrhujete webové stránky nebo spolupracujete s interaktivní agenturou, čeká Vás několik hodin navrhování rozložení a vzhledu Vašeho webu.

Pokud zvolíte hotové vzory, stačí, že prohlížíte webové šablony. Mohou být rozděleny do odvětví (jak je zde) nebo obecněji. Někdy šablony obsahuji ukázkové texty a obrázky. Začněte hledání podle odvětví, ale pokud se Vám nepodaří najít nic vhodného, nemusíte jít na kompromis – zkontrolujte šablony přizpůsobené projiné odvětví jiných odvětvích – obsah webové šablony můžete snadno nahradit.

Pokud stále nic se nebude Vám líbit, najděte jinou službu podívejte se na ty, které nabízejí mnoho různých typů šablon. Dávejte pozor na rozložení, barvy, písma – přemýšlet o tom, zda budou vhodné pro vaše zákazníky. Ujistěte se, že webové stránky jsou jasné a jestli mají intuitivní používání. Pokud stránka nabízí bezplatnou zkušební verzi, vytvořte si webové stránky a uvidíte, jestli snadno můžete přidávat texty, další podstránky, fotografie a jinou grafiku. Můžete to vše udělat díky redakčnímu systému CMS.

About

View all posts by