Proč vytvářet webové stránky?

Proč vytvářet webové stránky?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jako soukromá osoba si můžete vytvořit svoje vlastní webové stránky, aby se podělit o své znalosti s ostatními, navázat nové kontakty nebo uchovat vzpomínky. Můžete vést blog, vytvářet fotogalerie nebo zakládat diskusní fora. Existuje mnoho možností:

A. Chcete-li publikovat své fotografie, můžete využít služby, jako je Instagram nebo Photoblog. Jejich výhodou je, že jsou vytvořeny speciálně, abyste mohli vkládat a komentovat fotky. Proto mají spoustu funkcí souvisejících s fotografií: vyhodnocovací systémy, filtry, fotoreportáže atd.

B. Pokud se chcete podělit o své názory, myšlenky nebo psát jakékoli texty, využijte blogerské služby jako jsou například: blog.cz nebo blogger.com. Tyto služby mají dobré nástroje k úpravě a zveřejňování textů a umožňují komentování.

VÝHODY: Hlavní výhodou těchto stránek je, že jsou zdarma (poplatky jsou možné pouze pro nejnáročnější balíčky a některé další funkce).

NEVÝHODY: Výše uvedené služby nesplní vašich očekávání na 100%. Například na těchto stránkách se objevují reklamy (díky kterým, si vydělají jejich správci). Pouze vlastní webové stránky můžou splnit vaše očekávání. Můžete ji použít jakýmkoli způsobem, reklamy se na ni nezobrazují. Na každé podstránce můžete realizovat jiný cíl, vkládat fotky atd. Blogerské stránky a služby pro publikování fotografií nenabízejí takové příležitosti.

About

View all posts by